Varmista lasten leikkipaikkojen turvallisuus tilamaalla leikkipaikkojen ja leikkivälineiden turvatarkastukset sekä lasten leikkivälineet alan asiantuntijayritykseltä.

 

Luotettava kumppani 

Leikkiturva Oy on leikkipaikkojen, lähiliikuntapaikkojen ja skeittipaikkojen turvallisuusasioihin erikoistunut yritys, joka tekee lainsäädännön mukaisia turvatarkastuksia koko Suomen alueella. Kaikilla vakituisilla tarkastajillamme sekä asentajillamme on leikkipaikkojen turvatarkastajapätevyys.

Vuonna 2008 aloittaneen yrityksemme toimintaan kuuluvat myös leikkipaikkojen sekä muiden edellä mainittujen kohteiden kunnossapito-, korjaus- ja huoltopalvelut sekä uusien leikkivälineiden, urheiluvälineiden ja puisto- ja pihakalusteiden toimittaminen ja asennus. Olemme itsenäinen ja leikkivälinetoimittajista riippumaton yritys ja oman alamme markkinajohtaja.

Kattava leikkiväline-, pihakaluste- ja urheiluvälinevalikoimamme tarjoaa runsaasti edullisia ja turvallisia vaihtoehtoja niin taloyhtiöiden, päiväkotien ja koulujen kuin yksityispihojen leikkikentille ja piha-alueille. Kaikki leikkivälineemme ovat turvallisia ja TÜV-hyväksyttyjä ja vastaavat EU:n EN 1176 normin vaatimuksia. 

Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme ja ota yhteyttä turvallisten leikkikenttien ja leikkivälineiden kokeneeseen asiantuntijaan!

Ajankohtaista

Lumenpudotuspalvelut Leikkiturvalta

Tarjoamme luotettavat lumenpudotuspalvelut pääkaupunkiseudulle | Helsinki, Espoo, Vantaa

06.10.2014

Leikkiturvan sopimusasiakkaaksi?

Tarkastukset, huollot ja korjaukset säännöllisesti ja edullisesti sopimuksen mukaan.

30.07.2014